JAGUAR XF се впуска в гонки заради No Time to Die

XF

За да отбележи премиерата на No Time To Die, последният XF на Jaguar се оказа въвлечен във вълнуващо преследване из улиците на Лондон. Управляван от пилотът от Формула E на Jaguar Racing Мич Евънс ще бъде сред първите, които ще видят филма

Действието се развива сред някои от най-емблематичните забележителности на столицата, включително Shard, Tower Bridge, City Hall и Millennium Bridge. Мич, който е зад волана на Santorini Black XF R-Dynamic HSE , не знае, че е преследван от фрии рънъра и ссъстезател по паркур Лин Юнг. Причината за преследването? Шофьорът несъзнателно е изпуснал билетите си за прожекцията и Лин е решен да ги върен на собственника им, за да не изпусне премиерата на „ Няма време за умиране“ .

Преследването от шест мили започва на улица Laffone, близо до Тауър Бридж, и продължава пътя си през града с Лин, бягайки и скачайки в преследване на Мич, който се наслаждава на лукса, комфорта и спокойствието на XF. Благодарение на неговото активно шумопотискане и технология за йонизация на въздуха в кабината, пилота не забелязва това.

Отдалечен от шума и хаоса на града около него, Мич се фокусира върху задвижването, като се възползва максимално от прецизното, интуитивно управление на XF – и отзивчивото, изискано представяне на неговия двигател Ingenium с мощност 300 конски сили. Действието приключва на известната лондонска улица Бейкър Стрийт, където билетите се връщат в грандиозен стил, което позволява на Мич най-накрая да се наслади на „ Няма време за умиране“ .

По време на преследването в града, 007 феновете ще забележат няколко познати автомобили по маршрута, включително XF с дупки от куршуми от сцени на No Time to Die, както и забележителни модели на Jaguar, които се появяват в минали филми, включително C-X75 от Spectre (2015 г. ) и кабриолетът XKR от Die Another Day (2002).

Вашият коментар

:bye: 
:good: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:yahoo: 
B-) 
:heart: 
:rose: 
:-) 
:whistle: 
:yes: 
:cry: 
:mail: 
:-( 
:unsure: 
;-)