Jaguar XF

i pace
Jaguar I-Pace
10.02.2020
Jaguar F-Type
10.02.2020

Характеристики

Детайли на автомобила
  • Модел: Jaguar XF
  • Двигател: 2.2 литра
  • Батерия: 90 kWh
  • Тегло: 2208 килограма
  • Ускорение: 0-100 км/ч за 4.8 секунди
  • Пробег с едно зареждане: 415.21 км.

XF надгражда успеха на най-награждавания автомобил на Jaguar досега. С ненадминатата си комбинация от стил и съдържание той предоставя изключително привлекателно съчетание на дизайн, динамика и финес, за да създаде автомобил, който предлага както вълнение, така и икономичност. Всичко това, усъвършенствано от свръхмодерни технологии, които гарантират вашата безопасност, свързаност и забавление.

Благодарение на олекотената алуминиева архитектура на Jaguar, XF е по-икономичен, предлага по-ниски разходи за поддръжка и намалява емисиите до едва 124 г/км1‡. В движение – олекотени предни двойни носачи.

станете свързани и се забавлявайте с InControl, информационно-развлекателната система на XF. Всеки XF съдържа мощните технологии на Touch Pro от следващо поколение като стандартно оборудване. Откликващи, интуитивни, безупречно интегрирани – технологиите на Jaguar предлагат решения, които иновативно подобряват шофирането ви.

Всеки XF модел в гамата предлага характерна комбинация от икономичност, динамика и лукс.

Jaguar XF получи максималния 5-звезден рейтинг на тестовете за безопасност на Euro NCAP за 2015 г.

Предлагайки изключителна защита при сблъсък, автомобилът отбеляза високи резултати във всички категории, включително „Пътник“ и „Пешеходец“, и е сред моделите с най-висок рейтинг в сегмента.

XF предлага и гама активни системи за безопасност, включително Аварийна спирачка, за да подобри още повече първокласното ниво на безопасност.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bye: 
:good: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:yahoo: 
B-) 
:heart: 
:rose: 
:-) 
:whistle: 
:yes: 
:cry: 
:mail: 
:-( 
:unsure: 
;-)